Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Επέστρεψαν δέμα στην Amazon και κατά λάθος έστειλαν μαζί και τη γάτα τους


Ένα κατοικίδιο γατάκι επέζησε σχεδόν μια εβδομάδα χωρίς τροφή ή νερό, αφού οι ιδιοκτήτες του το έστειλαν κατά λάθος μαζί με ένα κουτί επιστροφής της Amazon.

Το αιλουροειδές, που ονομάζεται Γκαλένα, βρέθηκε μέσα στο κουτί από έναν ξαφνιασμένο υπάλληλο σε μια αποθήκη της Amazon στην Καλιφόρνια στις 17 Απριλίου, έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή της από το σπίτι της στη Γιούτα.

«Δεν το πίστεψα στην αρχή και νόμιζα ότι ήταν φάρσα», είπε η ιδιοκτήτρια της γατούλας, Κάρι Κλαρκ στο τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο KSL-TV, για τη στιγμή που έμαθε ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο ήταν ζωντανό.

Η Κλαρκ παρατήρησε για πρώτη φορά ότι η Γκαλένα είχε εξαφανιστεί στις 10 Απριλίου, κάνοντας μια τεράστια έρευνα στη γειτονιά για να βρει οποιοδήποτε σημάδι του εξαφανισμένου ζώου.

Για σχεδόν μια εβδομάδα, η Κλαρκ και η οικογένειά της έψαχναν τριγύρω, αναρτώντας αφίσες στην περιοχή και παρακαλώντας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πού βρίσκεται η γάτα. Μέχρι τις 17 Απριλίου, οπότε η ίδια έλαβε έκπληκτη μια κλήση από έναν κτηνίατρο στην Καλιφόρνια που έλεγε ότι η Galena μεταφέρθηκε στην κλινική, όπου και εντόπισαν την ιδιοκτήτριά της από το μικροτσίπ της.

Ο κτηνίατρος εξήγησε ότι τη γάτα την έφερε ένας εργαζόμενος της Amazon ονόματι Brandy, ο οποίος βρήκε το αιλουροειδές σε ένα κουτί επιστροφής με τη διεύθυνση του σπιτιού της Κλαρκ. Η ίδια και ο σύζυγός της πέταξαν στην Καλιφόρνια για να παραλάβουν το γατάκι τους την επόμενη μέρα, ενώ στη συνέντευξή τους δήλωσαν ότι όπως φαίνεται, η γάτα πήδηξε στο κουτί και το έκλεισαν χωρίς να το καταλάβουν. Το ζώο στάθηκε πολύ δυνατό παρά την ταλαιπωρία και είναι καλά στην υγεία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ