Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Η Μαρίνα Σάττι κάνει skincare και τραγουδάει το «Ζάρι»


Η Μαρίνα Σάττι έκανε live στο Instagram το οποίο συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που έσπευσε να σχολιάσει και να ευχηθεί στην ελληνική συμμετοχή καλή επιτυχία

Στο Μάλμε της Σουηδίας βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, ενώ χθες ολοκληρώθηκε η πρώτη τεχνική πρόβα για το «Ζάρι».

Η τραγουδίστρια που έχει δηλώσει ότι είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί για την βραδιά του Ημιτελικού και την εμφάνισή της στη σκηνή μετά το τέλος της πρόβας και αφού επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ελληνική αποστολή, αποφάσισε να κάνει ένα live στο Instagram για να μιλήσει με τους φανς και να περιγράψει τις πρώτες ώρες στη Σουηδία και τις πρώτες εντυπώσεις από τη διοργάνωση.

Αργότερα, σε Insta story η Μαρίνα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το live όπου ενώ κάνει skincare τραγουδά το «Ζάρι» και ο κόσμος της λέει τη γνώμη της για το αν θα κάνει κάποια αλλαγή στον τρόπο που τραγουδά έναν στίχο.

Όπως ήταν επόμενο το live συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που έσπευσε να σχολιάσει και να ευχηθεί στη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική συμμετοχή καλή επιτυχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ