Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Στις 25 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος


Η ΕΠΟ φαίνεται πως έχει καταλήξει τελικά στο Σάββατο 25 Μαΐου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό. Αρχικά υπήρχαν τρία σενάρια με ημερομηνίες, δηλαδή τις 22, 23 και 25 του μήνα αυτού.

Η πρώτη έβγαινε εκτός κυρίως λόγω του τελικού του Europa League που είναι προγαμματισμένος την ίδια μέρα ενώ και η τρίτη ημερομηνία είχε μία αντίστοιχη παράμετρο, αφού τότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League Γυναικών. Όμως, επειδή εκείνη την μέρα είναι κι άλλοι τελικοί προγαμματισμένοι, όπως αυτός του Κυπέλλου Αγγλίας, τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Παράλληλα, αυτό σήμαινε πως προέκυπτε και λόγος χρήσης της ημερομηνίας της 23ης του Μαΐου, που ουσιαστικά ήταν η εφεδρική σε περίπτωση που δεν μπορούσε να βρεθεί άκρη με τις άλλες δύο ενώ αντίθετη σ' αυτή την επιλογή ήταν και η Cosmote TV, που δεν ήθελε με τίποτα να διεξαχθεί ο αγώνας καθημερινή.

Υπενθυμίζουμε πως η ΕΠΟ είχε στείλει και επιστολή στην UEFA για να ρωτήσει για το αν θα μπορούσε ο τελικός να διεξαχθεί σε μία από τις δύο αυτές μέρες. Όσον αφορά το θέμα της παρουσίας φιλάθλων εκεί δεν έχει ακόμη υπάρξει κάτι επίσημο. Το Πανθεσσαλικό συνεχίζει να μην έχει κάμερες και γι' αυτό δεν υπάρχουν και φίλαθλοι στους εντός έδρας αγώνες του Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ