Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Το λάθος που κάνετε με τον αρωματισμό του σπιτιού σας


Η κοινή αντίληψη ότι για να μυρίζει το σπίτι σας ωραία, το αποσμητικό χώρου πρέπει να είναι πολύ έντονο, αποτελεί λανθασμένη νοοτροπία. Στην πραγματικότητα ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Αν θέλετε το σπίτι σας να βγάζει μια χαλαρή μυρωδιά και μια γενικότερη αίσθηση καλής ενέργειας, δεν χρειάζεται να «πιέσετε» καταστάσεις, όπως η χρήση ενός πολύ έντονου αποσμητικού χώρου. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο δείχνετε ότι σέβεστε και τους φιλοξενούμενούς σας, κάποιοι από τους οποίους μπορεί να έχουν αλλεργίες ή ευαισθησίες στις έντονες μυρωδιές, χωρίς να τους κάνετε να νιώθουν άβολα στο σπίτι σας.

Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, μια καλή ιδέα για τον αρωματισμό του σπιτιού σας είναι να μείνετε μακριά από υπερβολικά γλυκές και έντονες μυρωδιές. Εάν λατρεύετε το κερί με κανέλα, για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όταν είστε μόνοι στο σπίτι σας, έτσι ώστε να μην επιβαρύνετε με την έντονη, γλυκιά μυρωδιά του και τους υπόλοιπους.

Το συγκεκριμένο άρωμα μπορεί να σας χρησιμεύσει ως προσωπική σας «ενίσχυση», κάθε φορά που θέλετε να βελτιώσετε την διάθεσή σας, κάτι δηλαδή που μπορεί να προκαλέσει μια πολύ ωραία μυρωδιά.

Ωστόσο, για τις στιγμές που μοιράζεστε τον χώρο σας με άλλα άτομα αποφύγετε τα γλυκά αρώματα και προτιμήστε πιο φυσικά όπως το ξύλο, τα εσπεριδοειδή και τα λουλουδένια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε μια παρόμοια αίσθηση με εκείνη των γλυκών αρωμάτων, ωστόσο το αποτέλεσμα θα είναι πιο μακροχρόνιο και με καλύτερη επίδραση για την διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ