Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

YouTuber σακατεύτηκε σε ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς: Δημοσίευσε το βίντεο με την τρομακτική πτώση στο κανάλι του (Προσοχή σκληρές εικόνες)


Ο YouTuber Anthony Vella υπέστη σοβαρά κατάγματα στον αυχένα και την πλάτη του μετά από ένα σοκαριστικό ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς

Ο YouTuber Anthony Vella, ο οποίος δημοσιεύει συχνά βίντεο για το χόμπι του, το αλεξίπτωτο πλαγιάς, είχε ένα τρομακτικό πρόσφατα, το οποίο ωστόσο, το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στους θαυμαστές του.

Ο 33χρονος αλεξιπτωτιστής δοκίμαζε ένα BGD Luna 3 πάνω από το Enchanted Rock State Park στο Τέξας όταν το αλεξίπτωτο πλαγιάς έπαθε μια βλάβη και συνετρίβη στον αέρα.

Στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube μιλάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου, μετά από τρεις ημέρες θεραπείας. ο Anthony παρουσίασε στο βίντεο τη στιγμή του ατυχήματος ενώ αποκάλυψε ότι έπαθε ένα σοβαρό κάταγμα στον αυχένα, την πλάτη και τη λεκάνη, καθώς και ένα σπασμένο δεξί χέρι.

Στο βίντεο της συντριβής - το οποίο δημοσίευσε στο κανάλι του - ο Anthony αναφώνησε: «48 μίλια την ώρα, έλα μωρό μου», προτού στροβιλιστεί στον αέρα και πέσει με δύναμη στο έδαφος.

Ο Anthony εξήγησε πως ο εξοπλισμός του αλεξίπτωτου πλαγιάς "δεν ευθύνεται" για τη συντριβή. Ο ίδιος σημείωσε ότι κατά την απογείωση υπήρχε ένας "μικρός κόμπος τάσης" που του ξέφυγε.

Προσοχή σκληρές εικόνες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ