Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία, analytica 2024


Με τις συμμετοχές των ελληνικών εταιρειών BD Inventions και ProGnosis Biotech S.A. έκλεισε τις πύλες της η κορυφαία Διεθνής Έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία, analytica 2024, που διοργανώθηκε στο Μόναχο από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στην analytica 2024 συμμετείχαν συνολικά 1.066 εκθέτες από 42 χώρες, οι οποίοι ενημέρωσαν 34.000 εμπορικούς επισκέπτες από 117 εθνικές αγορές για τα νέα – καινοτόμα προϊόντα τους από όλους τους τομείς της εργαστηριακής και αναλυτικής τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η analytica διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, αποτελεί σημείο συγκέντρωσης των επαγγελματιών από τους τομείς αναλυτικής περιβάλλοντος, τροφίμων και βιομηχανίας βιοχημείας, βιοτεχνολογίας, τεχνολογίας γονιδίων, μορίων και κυττάρων, ιατρικής διαγνωστικής και φαρμακολογίας και λογίζεται ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση του είδους της στην Ευρώπη, έχοντας επεκταθεί σε τέσσερις διαφορετικές αγορές εκτός Γερμανίας.

Η επόμενη analytica θα ανοίξει τις πύλες τις στις 24 - 27.03.2026 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την analytica, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018, E-Mail: muenchenmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://analytica.de/en/.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ