Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Πρωτοποριακό εστιατόριο παίρνει τα κινητά των πελατών και τους κάνει μια μοναδική προσφορά


Το 90% των πελατών ενός εστιατορίου που τους παίρνει με το καλημέρα τα κινητά τηλέφωνα για όσο θα βρίσκονται εκεί, δέχεται την προσφορά.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό και αγενές από το να ασχολείται κάποιος διαρκώς με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ βρίσκεται σε εστιατόριο για φαγητό με την παρέα του.

Στις μέρες μας είναι σύνηθες, οι περισσότεροι άνθρωποι να φωτογραφίζουν τα φαγητά τους ή να τσεκάρουν τα social media τους, όταν βγαίνουν σε ένα εστιατόριο ή σε ένα μπαρ.

Ωστόσο, ένα εστιατόριο έρχεται με έναν πρωτοποριακό τρόπο να βάλει τέλος σε αυτή την κακή συνήθεια που έχουμε όλοι μας. Πρόκειται για το εστιατόριο Al Condominio στη Βερόνα της Ιταλίας.

Τι κάνει; Καλεί τους πελάτες κατά την είσοδό τους να παραδώσουν τα τηλέφωνά τους, τα οποία τοποθετούνται σε ειδικά χρηματοκιβώτια. Ως αντάλλαγμα το εστιατόριο προσφέρει δωρεάν ένα μπουκάλι κρασί.


«Λόγω του Digital Detox, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε 1 μπουκάλι Maia Wine Pinot Noir σε κάθε ζευγάρι που θα επιλέξει να αποθηκεύσει τα smartphone του στο κοινό μας κουτί και 1 μπουκάλι για παρέα 4 ατόμων», αναφέρει στην ιστοσελίδα του το εστιατόριο.


Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το 90% των πελατών δέχεται την συγκεκριμένη προσφορά, με τον ιδιοκτήτη να εξηγεί για το σκεπτικό πίσω από αυτή την ιδέα. «Θέλαμε να ανοίξουμε ένα εστιατόριο που θα ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Επομένως, επιλέξαμε αυτή τη μορφή - οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να απαρνηθούν την τεχνολογία απολαμβάνοντας μια ευχάριστη στιγμή μαζί».

Και συμπλήρωσε: «Η τεχνολογία γίνεται πρόβλημα - δεν χρειάζεται να κοιτάτε το τηλέφωνό σας κάθε πέντε δευτερόλεπτα, αλλά για πολλούς ανθρώπους είναι σαν ναρκωτικό… Έτσι έχουν την ευκαιρία να το αφήσουν στην άκρη και να πιουν λίγο καλό κρασί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ