Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός - Λαμία: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς


Το απόλυτο έχει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Λαμία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, αφού σε επτά αναμετρήσεις μετρά ισάριθμες νίκες και με 17-0 τέρματα.

Η Λαμία, πάντως, έχει καταφέρει να πάρει μια και μοναδική νίκη σε αναμέτρηση τους για το Κύπελλο Ελλάδος, η οποία της έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού το 2018-19. Συνολικά για όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν 11 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, με 10 νίκες του Ολυμπιακού και μια της ομάδας της Φθιώτιδας.

Οι Ερυθρόλευκοι αυτή τη σεζόν επικράτησαν και στην εντός έδρας αναμέτρηση τους με τη Λαμία με 5-1 , αλλά στον Β’ Γύρο η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σε αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από 13 διαδοχικές ήττες εντός και εκτός έδρας.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
7 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
- ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ
ΓΚΟΛ: 17-0

Η τηλεοπτική μετάδοση

Ολυμπιακός και Λαμία κοντράρονται σήμερα στις 17:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μεσοβδόμαδα οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, χάνοντας βαθμούς στη Θεσσαλονίκη (1-1) και πλέον επικεντρώνονται στην Άστον Βίλα γιατί το πρωτάθλημα γίνεται σχεδόν αδύνατο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Φθιώτιδας υποχρέωσε σε γκέλα τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό.

Ο αγώνας Ολυμπιακός – Λαμία θα μεταδοθεί από το κανάλι του Cosmote Sport 1HD στις 17:00 ενώ στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ