Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ντέρμπι


Χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες του αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας είναι ο ΠΑΟΚ. Η τελευταία νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος στην Τούμπα, όπου επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Νάρεϊ και Κουλιεράκη.

Στις πέντε αναμετρήσεις που ακολούθησαν υπάρχουν τρεις νίκες της ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι και οι τελευταίες χρονικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το 1-1 της Τούμπας για τον Β’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος και το 2-2 της Νέας Φιλαδέλφειας για τα Stoiximan Playoffs.

Αυτό το σερί της ΑΕΚ με τις πέντε αναμετρήσεις χωρίς ήττα, ακολούθησε αυτό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε εννέα αγώνες αήττητος και στις δύο έδρες, με απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

73 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
33 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
25 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
15 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ
ΓΚΟΛ: 97-63

Η τηλεοπτική μετάδοση

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στο σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε στη Λαμία πως δεν άντεξε το βάρος της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, θέλοντας πλέον με συνταγή Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μπει ξανά στο κόλπο.

Από την άλλη πλευρά, η Ένωση δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Παναθηναϊκό, κάνοντας άλμα τίτλου.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό Novasports prime HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Γιώργου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ