Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Προκαλεί ο Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ: Ποζάρει μπροστά σε πανό για «τουρκική μειονότητα στη Θράκη»


Σε μία άκρως προκλητική κίνηση προέβη ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, την ώρα που η πολιτική συζήτηση έχει πάρει «φωτιά» για το ζήτημα της μουσουλμανικής κοινότητας στη Θράκη.

Ο Χουσεΐν Ζείμπέκ βρέθηκε σε εκδήλωση στον Εχίνο Ξάνθης και πόζαρε με φόντο πανό που γράφει «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης».

Η εκδήλωση αφορούσε στη θρησκευτική εορτή των μουσουλμάνων για την «ενηλικίωση» των παιδιών που έχουν ολοκληρώσει την ανάγνωση και εκμάθηση του Κορανίου.


Ο ίδιος στέκεται δίπλα από τον ψευτομουφτή και ποζάρει χαμογελαστός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζεϊμπέκ σε συνέντευξή του στο Anadolu τον Μάιο, πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, είχε υποστηρίξει πως υπάρχει «τουρκική μειονότητα» που δεν λαμβάνεται υπόψη από τις ελληνικές αρχές.

Πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποκαλύψει ότι πριν τις πρώτες κάλπες υπήρξε γενική ενημέρωση του κ. Τσίπρα για τους δυο υποψήφιους βουλευτές του σε Ξάνθη και Ροδόπη, τόσο για το τι ισχυρίζονται για τη μουσουλμανική μειονότητα, όσο και για τη δράση του τουρκικού προξενείου υπέρ αυτών.

Ταυτόχρονα μετά την «αποκάλυψη» από πλευράς Αλέξη Τσίπρα ότι φερόταν ως «στρατευμένος στο τουρκικό προξενείο» και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μουσταφά Κατραντζή, ο τελευταίος απέσυρε την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες από πλευράς των δύο υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη και την Ξάνθη, δεν είχε υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση, με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ να κάνει σήμερα την εμφάνισή του με την παραπάνω φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ