Τρίτη 7 Απριλίου 2020

#Μένουμε_σπίτι και διασκεδάζουμε

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις διαδικτυακές ψυχαγωγικές «αποδράσεις» μέσα από την σελίδα του στο facebook, για όλη την οικογένεια και ενώ τα πρώτα LIVE μας ξεπέρασαν τις 130.000 προβολές.

Διαδικτυακές ψυχαγωγικές «αποδράσεις» για όλη την οικογένεια
«Μένουμε Σπίτι και Διασκεδάζουμε»
η νέα δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, η Περιφέρεια διοργανώνει τη δράση «Μένουμε Σπίτι και Διασκεδάζουμε», στο πλαίσιο της εκστρατείας «Στην πανδημία του κορονοϊού κανένας μόνος του».

Πρόκειται για μια σειρά από διαδικτυακές ψυχαγωγικές «αποδράσεις», με τη συμμετοχή καλλιτεχνών, που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και οι οποίες διοργανώνονται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η δράση υλοποιείται μέσω του λογαριασμού του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας στο Facebook:
https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-1678912235661170/

Οι πολίτες που το επιθυμούν μπορούν να κάνουν like στη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο Facebook, να συντονίζονται και να παρακολουθούν ζωντανά διαδραστικές παραστάσεις, με αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα εκπέμπουν από το σπίτι τους.

Καλλιτέχνες θα τραγουδούν, θα παίζουν πιάνο και θα μοιράζονται με τους πολίτες την τέχνη τους (τραγούδι, μουσική, ηθοποιία κτλ.). Οι θεατές μάλιστα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με σχόλια και να ζητούν τραγούδια της αρεσκείας τους, όπως και να «συνομιλούν» με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ