Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Η αμήχανη στιγμή που ημίγυμνη γυναίκα «προδίδει» το ένοχο μυστικό παρουσιαστή στον αέρα εκπομπής

Ένας Ισπανός παρουσιαστής ειδήσεων κατηγορήθηκε ότι απατάει την κοπέλα του, που είναι γνωστή τηλεοπτική σταρ, όταν οι τηλεθεατές εντόπισαν μια ημίγυμνη γυναίκα να περπατάει νωχελικά από πίσω του, ενώ εκείνος βιντεοσκοπούσε ένα θέμα ειδησεογραφικό.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 41χρονος Alfonso Merlos παρουσίαζε ζωντανά τα νέα του καναλιού Estado de Alarma από το σπίτι του λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό, όταν μια ελάχιστα ενδεδυμένη κοπέλα μπήκε στο πλάνο.

Παρατηρητικοί τηλεθεατές αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα δεν ήταν η σύντροφος του παρουσιαστή Marta López, πρώην σταρ του ριάλιτι Big Brother. Αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος στα media της χώρας.


Ο Merlos παρέμεινε σιωπηλός για μέρες παρά τις κατηγορίες για απιστία και στη συνέχεια απολογήθηκε στη López κατή τη διάρκεια εμφάνισής του σε εκπομπή τη Δευτέρα.
«Αν πιστεύετε ότι η στάση μου δεν ήταν σωστή ή ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έκανα καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη, αν και δεν είχα σκοπό να βλάψω κάποιον» είπε.

Ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι είχε χωρίσει με τη σύντροφό του πριν το περιστατικό με το βίντεο, αλλά η López επέμεινε ότι ήταν ακόμη μαζί τότε. Χαρακτήρισε δε το περιστατικό «δυσάρεστο» και «ντροπιαστικό».

Η ημίγυμνη γυναίκα αργότερα ταυτοποιήθηκε ότι είναι η δημοσιογράφος Alexia Rivas, η οποία δήλωσε ότι βγαίνει με τον παρουσιαστή εδώ και αρκετές βδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ