Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

To “Just The 2 Of Us” στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία

Το “Just The 2 of Us”, το σόου που ενώνει σε ένα κοινό καλό σκοπό 28 celebrities, 14 επαγγελματίες τραγουδιστές και 14 προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, φέτος επικεντρώνεται στην ενίσχυση νοσοκομειακών μονάδων.

Το έπαθλο του ζευγαριού που θα κερδίσει στο J2US, όπως ανακοινώθηκε στην πρεμιέρα από τον Νίκο Κοκλώνη, θα διατεθεί για την αγορά θερμοκοιτίδων για το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Όμως η προσφορά δεν σταματά εκεί. Παίκτες και παραγωγή αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ένα επιπλέον ποσό για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία, που υποδέχεται ύποπτα κρούσματα και αντιμετωπίζει επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού, με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της άνισης μάχης με τον COVID-19.

Κάθε ζευγάρι, για κάθε επεισόδιο που θα παραμένει στο παιχνίδι, θα διαθέτει ένα ποσό για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σωτηρία. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα ανακοινωθεί στον τελικό του J2US.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ