Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης ξεμπροστιάζει τη Μυρσίνη!

Κάποια γεγονότα από όσα πρόκειται να συμβούν στις Άγριες Μέλισσες θα προκαλέσουν ανεξέλεγκτες αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται σύντομα να βγουν και πάλι από τη φωλιά τους και μερικά από τα “τσιμπήματα” που ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι θα είναι θανατηφόρα. Κάποια γεγονότα από όσα πρόκειται να συμβούν θα προκαλέσουν ανεξέλεγκτες αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Όπως γράφει στο TV O’clock για τις Άγριες Μέλισσες η Σοφία Τσίρκα, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή κόντρα στα συμφέροντα του Δούκα. Έτσι, αποφασίζει να ξεμπροστιάσει τη Μυρσίνη και να αποκαλύψει στον Δούκα όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσά τους.

Ο Δούκας έκπληκτος ακούει τον ίδιο του τον αδελφό να του λέει πως η Μυρσίνη δεν του ήταν πιστή και πως του ρίχτηκε λίγο πριν φύγει για τον πόλεμο. Ο Δούκας εξαγριώνεται και απαιτεί από τη Μυρσίνη να του πει την αλήθεια. Εκείνη σοκάρεται αλλά κρατά την ψυχραιμία της προσπαθώντας να τον πείσει πως όλα είναι ψέματα. Ο Δούκας, όμως, δεν πείθεται. Απαιτεί έμπρακτες αποδείξεις για όσα του λέει. Φαίνεται πως ο γάμος τους κινδυνεύει για πρώτη φορά να διαλυθεί.

Η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες θα είναι απρόβλεπτη. Η Μυρσίνη δεν μπορεί να αφήσει τον Δούκα να μάθει την αλήθεια, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τη ζωή της. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω όλα όσα του ανήκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ