Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

MasterChef: Μετά την αποχώρησή του ο Κώστας Νταλιάνης μιλάει για το Κατερινάκι και το Μαράκι

Ο Κώστας Νταλιάνης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο MasterChef όμως μια στιγμή αδυναμίας χθες βράδυ τον έθεσε εκτός του διαγωνισμού.
Ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του μίλησε και δύο συμπαίκτριές του οι οποίες συζητιούνται και προκαλούν μέσα στο παιχνίδι.

Για την Κατερίνα Λένη αλλά και για τα όσα λέει στο παιχνίδι ο Κώστας Νταλιάνης είπε:  «Το Κατερινάκι είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν μπορώ να κρατήσω με κάποιον κακία, άσχετα με αυτά που έχω δει. Καταλαβαίνω ότι ήμασταν μέσα σε ένα παιχνίδι, ήμασταν όλοι πιεσμένοι. Δεν είναι ωραίο να σε χαρακτηρίζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά εγώ την καταλαβαίνω την Κατερίνα. Στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, μετά αποστασιοποιηθήκαμε λίγο, έκανα περισσότερο παρέα με κάποια άλλα παιδιά μέσα στο σπίτι. Μπορώ να πω ότι με στεναχώρησε λίγο να βλέπω κάποια τόσο αρνητικά σχόλια από αυτήν».

Όσο για την άλλη κυρία της παρέας, την Μαρία Μπέη είπε: «Το Μαράκι είναι μικρό κοριτσάκι ακόμα, της είχα μιλήσει πολλές φορές και της είχα πει να μην εκτίθεται τόσο πολύ. Μάλλον δεν είχε καταλάβει τη δύναμη του λόγου της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ