Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Kim Kardashian, εσύ; - Η φωτογραφία της τηλεπερσόνας 14 χρόνια πριν θα σε κάνει να απορήσεις

Βρίσκεται στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες με καμπύλες, σε όλο τον κόσμο. Η λαμπερή Kim Kardashian εκμεταλλεύεται την εικόνα της με τον πιο έξυπνο τρόπο, αφού χάρη στο παρουσιαστικό της καταφέρνει να βγάζει εκατομμύρια δολάρια και να πλουτίζει καθημερινά. Ομως, αυτή η αψεγάδιαστη εμφάνιση δεν οφείλεται αποκλειστικά στα καλά γονίδια. Ολα αυτά τα χρόνια γίνεται πολύς λόγος για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει η σταρ, οι οποίες την έχουν κυριολεκτικά μεταμορφώσει σε άλλο άνθρωπο.

Πριν μερικές ημέρες είδαμε κάποια «προπολεμικά» throwback που ομολογουμένως δεν την κολακεύουν καθόλου, αλλά η φωτογραφία που ακολουθεί θα σε κάνει όχι μόνο να απορήσεις για το αν πρόκειται για την Kim Kardashian, αλλά και να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου!
Η συγκεκριμένη φωτό τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2006, όταν η ίδια έκανε καριέρα μοντέλου και βρέθηκε σε επίσημη εκδήλωση, στην Καλιφόρνια. Οι διαφορές με την εικόνα που έχει σήμερα, τεράστιες και σίγουρα δεν ευθύνεται το νεαρό της ηλικίας της ούτε όμως και οι τάσεις που επικρατούσαν τότε στο μακιγιάζ!



Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ