Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

«Έτσι μας εξαπατούσε ο ΣΥΡΙΖΑ για να εγκαταστήσει μετανάστες στην ενδοχώρα!»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι ως κυβέρνηση έκανε αποσυμφόρηση των νήσων προς την ενδοχώρα, χωρίς αντιδράσει από τις τοπικές κοινωνίες, αλλά η αλήθεια είναι πως μας εξαπάτησε κατά τον χειρότερο τρόπο!»

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο Radio North 98 και στην εκπομπή “Βόρειος Αντίκτυπος” με τον Βαγγέλη Μωυσή, o πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Γιώργος Γραμμένος.

«Ο Δήμος Καβάλας έπεσε θύμα πολιτικής απάτης και το ίδιο γνωρίζω καλά ότι υπέστησαν και άλλοι δήμοι ανά την Ελλάδα. Είμαστε η μόνη πόλη που έχουμε δομή προσφύγων και μεταναστών μέσα στον αστικό ιστό, σε ένα στρατόπεδο που θέλουμε εδώ και χρόνια να αξιοποιηθεί για την τοπική κοινωνία. Μας έλεγαν, με πρώτο και καλύτερο τον πρώην τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα έρθουν στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου 300 άτομα, προσωρινά, για δύο μήνες μέχρι να επαναπροωθηθούν. Και όταν το δεχτήκαμε, άρχισαν να φτιάχνουν μετά μόνιμες εγκαταστάσεις με κόστος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και η δήθεν προσωρινή δομή φιλοξενεί σήμερα 1.000 άτομα μέσα στην Καβάλα. Ετσι μας εξαπάτησαν.»

Αναφερόμενος στο σχέδιο της σημερινής κυβέρνησης, που παρουσίασε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανής ο κ. Γραμμένος μεταξύ άλλων σημείωσε: «Για εμάς αποτελεί ανακούφιση το γεγονός ότι ανέλαβε το συντονισμό του ζητήματος το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας γιατί γνωρίζουμε ότι τόσο ο κ. Στεφανής όσο και ο υπουργός ο κ. Παναγιωτόπουλος, έχουν ορθή προσέγγιση. Και ναι, σε μια λογική ότι αποσυμφορούνται τα νησιά, αλλά ταυτόχρονα λαμβάνονται μέτρα για να σταματήσει οριστικά η πολιτική του “ανοίξαμε και σας περιμένουμε” και να μειωθούν δραστικά οι ροές, μπορεί και η ενδοχώρα να βάλει πλάτη για την αποσυμφόρηση των νησιών.»

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ