Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Οι "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν απόψε το ταξίδι τους στο μαγευτικό Μπαλί

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επιστρέφουν με νέους μαγικούς προορισμούς και ταξίδια ζωής που μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στις πέντε ηπείρους και μοιράζεται εμπειρίες και «ΕΙΚΟΝΕΣ».

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Μπαλί, το βασίλειο των χαμογελαστών ανθρώπων, σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20:00 στο OPEN.

Στην δεύτερη εκπομπή για το Μπαλί, εξερευνούν το Ουμπούτ, το ομορφότερο κομμάτι του νησιού, ενώ βιώνουν στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας στο καταφύγιο ηρεμίας Alila.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται τα περίφημα ρυζοχώραφα και μένουν αποσβολωμένοι από το θέαμα, τόσο βλέποντάς τα από τη γη όσο και «από αέρος», αφού έκαναν κούνια πάνω από έναν γκρεμό!

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται στην επιβλητική παραλία των 5* ξενοδοχείων Νούσα Ντούα, όπου η ομάδα απολαμβάνει τα πρωινά ξυπνήματα παίζοντας με τα κύματα και ζει την εμπειρία του αλεξίπτωτου θαλάσσης.

Φυσικά, η αποστολή στο Μπαλί δε θα μπορούσε θα ολοκληρωθεί εάν ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του δεν έβλεπαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής του κόπι λούακ, του ακριβότερου καφέ στον κόσμο.

Σειρά για το ρεπορτάζ έχει η λίμνη Μπρατάν, ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη στο Μπαλί και ο επιβλητικός βασιλικός ναός του Ταμάν Αγιούν. 

Το οδοιπορικό ολοκληρώνεται στη διάσημη παραλία της Κούτα απολαμβάνοντας το πιο χαρακτηριστικό ηλιοβασίλεμα του Μπαλί.

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Το ταξίδι στο μαγευτικό Μπαλί συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20.00 στο OPEN





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ