Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Καθηγήτρια έκανε σεξ με δύο μαθητές της - Αντάλλασσαν γυμνές φωτογραφίες στο Snapchat

Μία καθηγήτρια σε Γυμνάσιο του Τέξας, η οποία είχε κάνει σεξ με δύο μαθητές της, ενώ ήταν μεθυσμένη, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν θυμάται τίποτα, αλλά δήλωσε ένοχη.

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι η 33χρονη, δήλωσε ένοχη στις δύο κατηγορίες για απρεπή σχέση μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή. Η τρίτη κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν η διαδικτυακή αποπλάνηση ανηλίκου, απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν το Τμήμα Προστασίας της Οικογένειας του Τέξας έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία για τη σεξουαλική σχέση της καθηγήτριας με τους μαθητές της.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, η Burge έκανε σεξ με δύο από τους μαθητές της. Ο ένας ήταν ένας 16χρονος και ο άλλος περιγράφεται ως ενήλικος.


Ο 16χρονος δήλωσε ότι άρχισε να ανταλλάσει μηνύματα με την καθηγήτρια του στο Snapchat “περίπου τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2017” και έστελναν γυμνές φωτογραφίες ο ένας στον άλλον. Επίσης ανέφερε ότι πήγαιναν βόλτες με το αυτοκίνητο ενώ έπιναν αλκοόλ.

"Αρχίσαμε να φιλιόμαστε πριν γυρίσουμε στο σπίτι της, όπου και κάναμε σεξ" τόνισε.

Η εφημερίδα The Register αναφέρει ότι ο έφηβος "αποκοιμήθηκε στο παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της, πριν εκείνη τον ξυπνήσει και του ζητήσει να επιστρέψει στο κρεβάτι της".

Οι Αρχές ανέκριναν την καθηγήτρια στις 11 Οκτωβρίου και είπε ότι ήταν μεθυσμένη και τις δύο νύχτες που οι αστυνομικοί της είπαν ότι έκανε σεξ με τους μαθητές, και όπως ανέφερε, δεν θυμόταν να έκανε τίποτα από αυτά.

Η Burge παραδέχθηκε ότι θυμόταν να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητο με τον 16χρονο, ενώ ήταν μεθυσμένη. Αλλά είπε στους αστυνομικούς ότι θυμάται μόνο ότι ξύπνησε το πρωί και ο 16χρονος βρισκόταν στο κρεβάτι δίπλα της.

Όταν την ρώτησαν αν έκανε σεξ μαζί του απάντησε "δεν ξέρω. Ελπίζω όχι. Δεν ξέρω. Δεν πιστεύω ότι το έκανα γιατί φορούσα τα ρούχα μου. Αν κάνεις σεξ συνήθως βγάζεις τα ρούχα σου. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα".

Τον Μάρτιο του 2018 η Burge έκανε σεξ με ένα 18χρονο μαθητή της. Ο νόμος του Τέξας αναφέρει ότι ο καθηγητής απαγορεύεται να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μαθητή ακόμα κι αν ο μαθητής είναι ενήλικος. Ο 18χρονος παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ χωρίς προστασία με την καθηγήτρια.

Η 33χρονη ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά αλλά όταν ήρθε στο φως η υπόθεση ο σύζυγός της ζήτησε διαζύγιο.Πηγή: People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ