Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Εξέλιξη-σοκ στις Άγριες Μέλισσες! Ξεθάβουν τον Γιάννο...

Μία εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Σαν κεραυνός εν αιθρία αναμένεται να πέσει στο Διαφάνι η είδηση πως ένας ιατροδικαστής θέλει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του Γιάννου και να κάνει εκταφή στο άψυχο σώμα του για να εξετάσει αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία.

Ο θάνατος του Γιάννου έφερε στο Διαφάνι νέες κόντρες, αποκαλύψεις, αλλά και πολλές ανατρεπτικές εξελίξεις. Ο Δούκας μετά την ομολογία του ανι­ψιού του πως εκείνος σκότωσε τον Σέργιο έβγαλε από το μυαλό του πως μπορεί το έγκλημα να το διέπραξαν οι αδελφές Σταμίρη.

Ωστόσο, πριν από λίγα επεισόδια ένας ιατροδικαστής κατάφερε να τρομοκρατήσει τον Σεβαστό όταν ήθε­λε να διερευνήσει περισσότερο την υπόθεση της «αυτοκτονίας» του Γιάννου. Και τό­τε, όμως, ο Δούκας κατάφερε με σκληρό εκβιασμό να του κρατήσει το στόμα κλει­στό και να τον αναγκάσει να μην ανοίξει ξανά την υπόθεση!

Όλα, όμως, πρόκειται να ανατραπούν στα επόμενα επεισόδια.Στο χωριό φτάνει ένας νέος ιατροδικαστής, ο οποίος τους ανακοινώνει πως θα κά­νει εκταφή στο σώμα του Γιάννου προκειμένου να του κάνει ξανά νεκροψία και να εξετάσει εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια Τα νέα για τον ερχομό του διαδίδονται γρήγορα και πέφτουν σαν βόμβα σε όλο το Διαφάνι. Ο Δούκας πανικοβάλλεται, ενώ και οι αδελφές Σταμίρη αρχίζουν να έχουν ξανά ενοχές για όσα έκαναν...

Ο πρώτος, όμως, αυτή τη φορά, δεν έχει τη δύναμη να σταματήσει αυτό που φοβόταν όλο αυτό το διάστημα και έτσι, την επόμενη μέρα, ο ιατροδικα­στής κάνει την εξέταση στο άψυχο σώμα του Γιάννου και όλοι περιμένουν με μεγά­λη αγωνία τα αποτελέσματα... Ο Μιλτιάδης θέλει να δικαιωθεί και να μάθει επιτέλους τι συνέβη πραγματικά στο παιδί του... Μάλιστα, είναι αποφασισμένος να έρθει αντιμέτωπος μια και καλή με τον Δούκα εάν το πόρισμα του ιατροδικαστή δείξει πως ο Γιάννος δολοφονήθηκε και δεν έδωσε μόνος του τέλος στη ζωή του, καθώς όλο αυτό το διάστημα υποψιάζεται πως ο αδελφός του είναι ικανός να έχει σκοτώσει το παιδί του.

Ποιο θα είναι, όμως, το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή; Θα ανοίξει ξανά η υπόθεση του Γιάννου και ο Δούκας θα βρεθεί σε δεινή θέση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ