Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Big Brother: Ξεπέρασαν τις 5.000 οι αιτήσεις συμμετοχής

Το πρώτο ριάλιτι που μεταδόθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, το Big Brother επιστρέφει στις οθόνες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και προσφέρει στον νικητή το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το τεράστιο ποσό αυτό, αποτελεί από μόνο του ισχυρό κίνητρο ώστε οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων να εκτοξευθούν.

Ήδη οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 5.000, αριθμός που ικανοποιεί απόλυτα τους υπευθύνους του ΣΚΑΪ καθώς φαίνεται πως υπάρχει αποδοχή και ενδιαφέρον για το νέο αυτό εγχείρημα.

Το θέαμα-υπερπαραγωγή
Ένας από τους στόχους του καναλιού είναι, το «Big Brother» να ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης όσο το δυνατόν συντομότερα αλλά να αποτελεί και ένα μοναδικό θέαμα-υπερπαραγωγή το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το σενάριο για γυρίσματα στο εξωτερικό
Ένα από τα σενάρια τα οποία παίζουν πολύ δυνατά, είναι τα γυρίσματα του Big Brother να γίνονται στο εξωτερικό ακολουθώντας τη συνταγή του Power Of Love όπου τα γυρίσματα γινόντουσαν στην Τουρκία. Αν το σπίτι που θα φιλοξενήσει τους παίκτες του ριάλιτι δεν είναι έτοιμο μέχρι τον Μάρτιο, οι συμμετέχοντες δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν στην Πολωνία και να φιλοξενηθούν εκεί σε ειδικά διαμορφωμένο σπίτι-στούντιο.

Το μυστήριο με τον παρουσιαστή
Μόλις έγινε γνωστή η είδηση πως το Big Brother επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, τρία ονόματα ακούστηκαν αμέσως για την παρουσίαση του. Γιώργος Λιάγκας, Γιώργος Λιανός και Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Γιώργος Λιανός, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του τόνισε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Ο μόνος που δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για το θέμα και το όνομα του ακόμα ακούγεται είναι αυτό του Σάκη Τανιμανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ