Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Βουλευτής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσα στη Βουλή

Βουλευτής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια συζήτησης στο ιταλικό κοινοβούλιο για τα έργα ανακατασκευής μετά τους σεισμούς.

Ο 33χρονης Φλάβιο Ντι Μούρο, βουλευτής του κόμματος της Λίγκας, πήρε τον λόγο ωστόσο δεν αναφέρθηκε στο θέμα της συζήτησης αλλά σε κάτι πολύ πιο προσωπικό καθώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του που καθόταν στο θεωρείο.

“Σήμερα για εμένα δεν είναι μία μέρα όπως οι άλλες, είναι διαφορετική, είναι μία ξεχωριστή μέρα”, ανέφερε ο βουλευτής, ζητώντας την προσοχή του θεωρείου. Στη συνέχεια, έσκυψε κάτω από το έδρανο του και όταν στάθηκε ξανά όρθιος είχε στο χέρι του ένα κουτί από κοσμηματοπωλείο, το οποίο περιείχε ένα δαχτυλίδι και τότε απευθυνόμενος στη σύντροφό του είπε: “Ελίζα, θα με παντρευτείς;”.

Συνάδελφοί του από το κόμμα της Λίγκας σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χειροκροτούν, ενώ κάποιοι έσπευσαν να αγκαλιάσουν και να συγχαρούν τον βουλευτή.

Σύμφωνα με τους New York Times η γυναίκα απάντησε καταφατικά, χωρίς ωστόσο αυτό να καταγράφεται από τις κάμερες.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η Daily Mail, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Ρομπέρτο Φίκο δεν έδειξε να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό των υπολοίπων και έκανε παρατήρηση στον βουλευτή.

“Κύριε Ντι Μούρο, σας καταλαβαίνω αλλά δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να χρησιμοποιείται κοινοβουλευτικό χρόνο για ένα τόσο προσωπικό θέμα”, είπε ο Ρομπέρτο Φίκο.
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ