Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019

Βιεϊρίνια: «Περιμένω με αγωνία την έναρξη του ντέρμπι»

Μπορεί το ντέρμπι να δίνει μόλις τρεις βαθμούς σε μια κούρσα πρωταθλήματος, ωστόσο, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σημαίνει περισσότερα...

Αν έπρεπε να επιλέξει ένα παιχνίδι, θα ήταν το περσινό με τον Ολυμπιακό καθώς για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν αυτό που έκρινε το πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος δεν έκρυψε την αγωνία του για την έναρξη του ντέρμπι, όντας ιδιαίτερα ανυπόμονος για τη σέντρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

«Δεν είναι το πιο δύσκολο, είναι το πιο σημαντικό αλλά όπως παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι θέλουμε να φύγουμε και από εκεί με τους τρεις βαθμούς. Είναι από τα παιχνίδια που όλοι περιμένουν, οπότε είναι από τα ματς που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Αυτός που το θέλει πιο πολύ θα κερδίσει. Δεν λέω ψέματα ότι θα είναι όπως είναι στα άλλα ματς, είναι ένα ντέρμπι, ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα στην έδρα μου. Η αγωνία που έχουμε είναι να παίξουμε, θέλουμε να φτάσει η ώρα να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ξέρω την σημασία του παιχνιδιού, ξέρω την σημασία που έχει αυτό το ματς και εγώ περιμένω με άγχος και αγωνία την έναρξη του παιχνιδιού.

Πλέον όμως το βλέπω με άλλο μάτι, είναι ένα παιχνίδι που κρίνει τρεις βαθμούς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε, αλλά κρίνονται τρεις βαθμοί. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο παιχνίδι. Μαθαίνουμε από όλα τα παιχνίδια και κάτι διαφορετικό, αν είναι να διαλέξω ένα ματς, θα διάλεγα αυτό της προηγούμενης χρονιάς γιατί εκεί κρίθηκε ο πρωταθλητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ