Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση προσφοράς για την οικονομική κάλυψη χειρουργείου μικρού παιδιού με συγγενή καρδιοπάθεια

«Μια καρδιά για τα παιδιά» , ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης που διοργάνωσε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου με επιτυχία ο Σύλλογος «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο THE MET.
Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους, όσο και τους χορηγούς, αφού ήταν η συλλογή χρημάτων για την κάλυψη χειρουργείου μικρού παιδιού με συγγενή καρδιοπάθεια, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Παιδικές Καρδιές». Στόχος ο οποίος και επετεύχθη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου σε συγκινητική ατμόσφαιρα η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη μίλησε για την δύναμη της προσφοράς και ευχαρίστησε το κοινό και τους χορηγούς για την παρουσία και την υποστήριξή τους. Στη συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυνε η πρόεδρος των Παιδικών Καρδιών κα. Χρυσούλα Τσικριτσίδου, ο καθηγητής της καρδιολογίας του Α.Π.Θ., στο ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Καρβούνης και ο αναπληρωτής καθηγητής παιδιατρικής και παιδιατρικής καρδιολογίας του Α.Π.Θ., στο ΑΧΕΠΑ, Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Την βραδιά έντυσε μουσικά ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης, ο αιώνιος έφηβος, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τις γνωστές επιτυχίες του. Με την κοινωνική του ευαισθησία και προσφέροντας την παρουσία του αφιλοκερδώς συγκίνησε ιδιαίτερα όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Dj Διογένης Μαριόλας πλαισίωσε μουσικά την υπόλοιπη βραδιά ανιδιοτελώς.

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς με πρώτη την εταιρία LIVEMEDIA POWER TO THE PEOPLE και τον κύριο Στάθη Παρχαρίδη, τα Ελληνικά Πετρέλαια, την πλαστικό χειρουργό Γιολάντα Πεπέ, την ΒΙΟΖΩΚΑΤ και την JOSERA ΕΛΛΑΣ Α.Ε. εμπόριο τροφών για κατοικίδια, το ταξιδιωτικό γραφείο Μουζενίδης Travel, τα ελληνικά ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης ΙΑΚΕΝΤΡΟ, την εταιρία ARTE, την ΚΥΑΝΑ, το POLIS HAMMAM, την ψαροταβέρνα Christofer, το ηλεκτρονικό κατάστημα pakketo.com, τον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης και το οινοποιείο ΝΙCΟ LAZARIDI για τα κρασιά που μας προσέφεραν, το ζαχαροπλαστείο Sugar Angel, την ΚΑΡΟΤΤΟ διαφημιστική για το σχεδιασμό των εντύπων, τις γραφικές τέχνες ΚΑΛΚΑΣΙΝΑ για τις εκτυπώσεις, τον Ανδρέα Νικάκη και την Music SP, τον Διονύση Καλογήρου για την βιντεοσκόπηση, τον φωτογράφο Πάνο Κονιό και φυσικά το MET HOTEL, για την εξαιρετική, όπως πάντα φιλοξενία του. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης, Κάκια Σαραφίδου, Ελισάβετ Καμαρινού, Μίνα Χρηστίδου, Άννα Ανανιάδου - Μπασκίνη, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου), Μπέρτα Οικονομίδου, Γιούλη Αγγέλου, Χριστίνα Καρακασίδου, Αμαλία Μπέκια, Ειρήνη Σιδηράτου

Αλεξάνδρα Σαραφίδου, Βίκυ Κανέλλου

Μαριάννα Τριανταφύλλου εκ των χορηγών ΒΙΟΖΩΚΑΤ και  JOSERA HELLAS Α.Ε. εμπόριο τροφών για κατοικίδια  , Δέσποινα Χρυσαφίδου, η Κα. Μαριάννα Βαραδίνη

Μαρία Τόμπρη εκ των χορηγών karotto, Καλκασίνας Πασχάλης εκ των χορηγών, Ανδρέας Νικάκης εκ των χορηγών, Λίνα Τουπεκτσή, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΑ, Ζαχαρούλα Ανδρεοπούλου

Αλίκη Μπουλούμπα, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου), Αλεξάνδρα Λoύτσου εκ των χορηγών POLIS HAMMAM

Νούλη Χατζηανδρέου, Λήδα Παπαδοπούλου (Υπεύθυνη Επικοινωνίας)

Μελίνα Μελικίδου εκ των χορηγών οινοποιείο ΝΙCΟ LAZARIDI, Ευδοκία Κυριακοπούλου

Λυδία Βιδάλη εκ των χορηγών Christofer, Φένια Χουρβουλιάδου, Κυριάκος Δημητριάδης εκ των χορηγών ΙΑΚΕΝΤΡΟ Ελίνα Τσίγκα Κωνσταντινίδου – εκ των χορηγών ΜΑΚΒΕΛ.

Έλενα Ραδοπούλου, Άννα Καφαντάρη, Χριστίνα Δημοπούλου, Στέλλα Ελληνίδου

Ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης τραγούδησε αφιλοκερδώς στην εκδήλωση


Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ