Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Κ.Γκιουλέκας: «Πολιτικό θράσος για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ξεχνούν πως από το 2014 έως το 2019 κυβέρνησαν τον τόπο!»

«Είναι πολιτικό θράσος για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ξεχνούν πως από το 2014 έως το 2019 μεσολάβησε η διακυβέρνηση του τόπου από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Ξαφνικά έχουν γίνει κατήγοροι και τιμητές των πάντων οι άνθρωποι που βούλιαξαν την χώρα ξανά στην ύφεση, αυτοί που ψήφιζαν τα μνημόνια δυο-δυο, οι άνθρωποι που περιέκοψαν τις συντάξεις, αυτοί που έφεραν την οικονομία της χώρας σε τραγικά επίπεδα...», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας στην εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ" του ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για την υπόθεση Novartis, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης τόνισε:
«Τελικά, φαίνεται από αυτά που βλέπουμε ότι η προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης είχε πάρει τέτοια έκταση που κάποια πράγματα φαίνονται απίστευτα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, επιμένει ότι όλοι συνωμοτούν! Ο Άρειος Πάγος συνωμοτεί, το FBI συνωμοτεί, η Νέα Δημοκρατία συνωμοτεί, η μισή ελληνική κοινωνία συνωμοτεί...
Είναι απορίας άξιο πάντως ότι επί 4,5 χρόνια που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έλεγε για την υπόθεση Novartis ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από γεννήσεως του ελληνικού κράτους, κανείς δεν κάλεσε τον κ.Φρουζή να καταθέσει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ