Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Θανατηφόρο τροχαίο στη δυτική είσοδο του Κιλκίς

Ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα είχαμε στη δυτική είσοδο της πόλης του Κιλκίς, στον κόμβο του στρατοπέδου Καμπάνη, το πρωί της Παρασκευής.

Σήμερα (16 Νοεμβρίου 2018) και ώρα 07.20 περίπου το πρωί στο Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των 2 οδηγών και την διακομιδή τους στο νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε ο 66χρονος οδηγός. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.
Στο πολυσύχναστο αυτό σημείο, λόγω και της πρωινής ώρας και της μετακίνησης πολλών εργαζομένων προς τη Βιομηχανική Περιοχή ή την πόλη του Κιλκίς, έφθασε μεγάλος αριθμός αστυνομικών για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιλκίς.
Είναι απαράδεκτο μετά από τόσα χρόνια αναμονής να μην έχει κατασκευαστεί ο κόμβος αυτός, με την αναγκαία τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών και διαπλάτυνση των δρόμων.
Εδώ και χρόνια το έργο του κόμβου συνδέεται με την κατασκευή του περιφερειακού του Λόφου Κιλκίς, από τα σημείο αυτό και πίσω από το Λόφο Αγίου Γεωργίου. Κι επειδή δεν προχωρά ο περιφερειακός δρόμος δεν κατασκευάζεται και ο κόμβος, ο πλέον πολυσύχναστος του νομού και με τα περισσότερα ατυχήματα και δυστυχήματα!



Eidisis.gr webTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ