Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα - Ρωσία: προκλήσεις και προοπτικές Διμερούς συνεργασίας»

Ενόψει της ελληνορωσικής συνάντησης κορυφής στη Μόσχα στις 7 Δεκεμβρίου 2018, της συνεδρίασης της Μεικτής Διϋπουργικής Επιτροπής Ελλάδος-Ρωσίας  και της προώθησης της ελληνορωσικής εμπορικής και επιχειρηματικής συνεργασίας το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα - Ρωσία: προκλήσεις και προοπτικές Διμερούς συνεργασίας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Παναγιώτης Παπαδόπουλος» (Αριστοτέλους 27),
την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, ώρα έναρξης 18:00

Στην εκδήλωση θα απευθύνει  τον σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη ο κ. Α.Σερμπακόφ και η εκδήλωση θα τεθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Πρόεδρος του ΕΡΡΕ κ. Δημήτριος Μπακόλας και  ο Πρόεδρος του Παραρτήματος του ΕΡΕΕ στη Θεσσαλονίκη κ. Παντελής Σκαρλάτος θα παρουσιάσουν τις επικείμενες δράσεις, οι οποίες μπορούν να ενδιαφέρουν το επιχειρηματικό κοινό της Βόρειας Ελλάδος  σε σχέση με την ρωσική αγορά.

Η εκδήλωση θα τεθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπογραφεί το θεσμικό Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης.


Δημήτρης Μπακόλας
Πρόεδρος του ΕΡΕΕ

Παντελής Σκαρλάτος
Πρόεδρος Παραρτήματος του ΕΡΕΕ στην Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ