Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Λευκή νύχτα στη Θέρμη

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στηρίζει και ενισχύει τη διοργάνωση "Λευκή Νύχτα" που διοργανώνει για τέταρτη χρονιά ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος και άλλοι φορείς της περιοχής.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η  τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας, μέσω της διοργάνωσης μίας ξεχωριστής, Χριστουγεννιάτικης Λευκής Νύχτας,
στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων "Χριστούγεννα στη Θέρμη 2018". Μέσα από τη διοργάνωση αυτή, όπως τονίζουν σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές, οι έμποροι επιθυμούν να ευχαριστήσουν το καταναλωτικό κοινό που τους στηρίζει πάντα παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Ακόμη, αποβλέπουν στην τόνωση της οικονομίας της μικρομεσαίας επιχείρησης και την προβολή της αγοράς της περιοχής της Θέρμης.

"Η Λευκή Νύχτα είναι μια ευκαιρία για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, για όλη την οικογένεια, αλλά και για τους φίλους επισκέπτες της πόλης μας να προμηθευτούν τα αναγκαία και ό,τι χρειάζεται ο καθένας σε εξαιρετικές τιμές", τονίζουν στην ίδια ανακοίνωση τους οι διοργανωτές.

Αναλυτικά, οι μεγάλες προσφορές των καταστημάτων της Θέρμης θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ