Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαριλάου "Οι Τρείς Ιεράρχες" για τα 10 χρόνια του, οργανώνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,"Μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα" τιμώντας τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο για το ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και πατριωτικό έργο του και τον ευπατρίδη πρόεδρο της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης και πρόεδρο της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας και πρώην γερουσιαστή των Η,Π.Α.κ. Κρίς Σπύρου για την πολυετή ανεκτίμητη προσφορά του στον Ελληνισμό.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν κορυφαία χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα: Πολιτιστικός Σύλλογος Χαριλάου "Οι Τρείς Ιεράρχες", ο Σύλλογος Μικρασιατών Νικομήδειας "Οι Κιζδερβενιώτες", το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης Παραδοσιακού Χορού και Λαϊκού Πολιτισμού "Διόνυσος", ο Σύλλογος Αργιθεατών Βορείου Ελλάδος "Ο Κατσαντώνης" και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος.

O Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου «Οι Τρείς Ιεράρχες» κ. Γιώργος Βούλγαρης, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων του συλλόγου δήλωσε ότι «Είναι πολύ σπουδαίο για την κοινωνία μας, να τιμάμε εκείνες τις διακεκριμένες προσωπικότητες του τόπου μας, που αφιέρωσαν τη ζωή τους με την διαρκή προσφορά προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και την πατρίδα. Στην εκδήλωσή μας με τίτλο “Μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα” τιμάμε δύο σπουδαίους συμπατριώτες, που άφησαν επώνυμα ίχνη στην πορεία του Ελληνισμού, του Δικαίου και της Αλήθειας.»

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ