Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ξεκίνησε με έντονο ελληνικό χρώμα η κορυφαία Έκθεση B2C Τροφίμων και Ποτών του Μονάχου

Ξεκίνησε η μεγαλύτερη καταναλωτική Έκθεση B2C τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας, FOOD & LIFE. Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν χθες Τετάρτη (28 Νοεμβρίου) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (02/11) στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου Messe München. Έκθεση με έντονο ελληνικό χρώμα ανάμεσα στους 320 παραγωγούς και εταιρίες που έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Η έκθεση FOOD & LIFE πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2003 και έχει καθιερωθεί πλέον ως σημείο συνάντησης των γευσιγνωστών της ποιοτικά υψηλής και παραδοσιακής κουζίνας, στην οποία παίρνουν μέρος αποκλειστικά μικροί και μεσαίοι παραγωγοί και εταιρίες με ξεχωριστά εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα, delicatessen, καθώς και με βιολογικά προϊόντα.

Οι εκθέτες που συμμετέχουν, έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν από κοντά στους πελάτες τους, να δουν τις καταναλωτικές συνήθειες και τις αγοραστικές-γευστικές προτιμήσεις του γερμανικού καταναλωτικού κοινού, αλλά και να πουλήσουν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας στους επισκέπτες της έκθεσης.
Επίσης, θα μπορέσουν να προσεγγίσουν και επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Στη φετινή 6η επίσημη ελληνική συμμετοχή, παίρνουν μέρος: η Περιφέρειεα Στερεάς Ελλάδας με 15 τοπικές επιχειρήσεις, η Περιφέρεια Αττικής με 7 τοπικές επιχειρήσεις, ενώ συμμετέχουν άλλες 6 επιχειρήσεις και παραγωγοί από την Ελλάδα, φτάνοντας συνολικά τα 162 τμ.

Η ελληνική συμμετοχή γίνεται με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου σε Ελλάδα και Κύπρο και με την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ τη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής έχει αναλάβει η εταιρία K.L.Ni. Promotion.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ