Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Στο νοσοκομείο παίκτρια του Greece’s Next Top Model

Μπορεί άλλοι να καμώνονται ότι είναι το παιγνίδι των ανατροπών, αλλά να που το Greece’s Next Top Model βάλθηκε να αποδείξει ότι και αυτό έχει τις ανατροπές του. Έτσι, στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε να επιστρέφουν στο σπίτι των μοντέλων, τρεις από τις παίκτριες που έχουν αποχωρήσει!

Ποιες θα είναι αυτές, δεν το γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι το κοινό, έτσι για την ίντριγκα, θα θέλει να είναι η Μέγκι Ντρίο μία από αυτές. Οι κοπέλες, όμως, που είναι ήδη μέσα θα θέλουν την επιστροφή της Μέγκι; Γιατί την επιλογή, για το ποια κορίτσια θα επιστρέψουν, θα την κάνουν οι ίδιες οι παίκτριες.

Στο μεταξύ, οι καβγάδες δε λένε να σταματήσουν και η κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Ξανθούλα και την Είρηνη-«Ρονάλντο», παίρνει νέες διαστάσεις, αφού οι διαφορές τους φτάνουν να γίνουν -κατά κάποιον τρόπο- συμβούλιο μέσα στο σπίτι.

Ωστόσο, όλη αυτή η ένταση των τελευταίων ημερών, φαίνεται ότι επηρέασε την Ξανθούλα Τζεφέρου, καθώς στα πλάνα για το νέο επεισόδιο, βλέπουμε τη Μικαέλα να ενημερώνει την Εύη για την κατάσταση της υγείας της Ξανθούλας. «Της ανέβηκε πολύ το ζάχαρο, δεν πέφτει με τίποτα και θέλει νοσοκομείο» λέει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ξεκάθαρη κατάσταση και αν πράγματι μπαίνει στο νοσοκομείο, δεν έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ