Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Γιουνές: “Με πείραξε που μετά το χαμένο πέναλτι βρέθηκα εκτός ομάδας”

Ο Χαμζά Γιουνές μίλησε για την πικρή εμπειρία του, μετά το χαμένο πέναλτι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Τυνήσιος επιθετικός εξέφρασε την έκπληξη του που μετά τον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά βρέθηκε εκτός ομάδας.

Ο Χαμζά Γιουνές έδωσε την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου με δύο γκολ του στις καθυστερήσεις χάρισε τη νίκη στον Άρη.

Παράλληλα, σχολίασε το γεγονός ότι έμεινε εκτός ομάδας μετά το χαμένο πέναλτι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Όσα δήλωσε ο 32χρονος επιθετικός
Για τα δύο γκολ του στο ματς με τον ΟΦΗ: «Ηταν φανταστικό γιατί χάναμε και ήταν σημαντικό να κερδίσουμε για να μείνουμε στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να σκοράρεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες που μετά το γκολ αμύνονται μαζικά. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, γιατί και ο ΟΦΗ είχε ανάγκη τη νίκη. Πιστεύω ότι για εμάς οι τρεις βαθμοί ήταν σημαντικοί. Ήμουν πολύ χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ, είναι πολύ σημαντικό για έναν φορ, ειδικά αυτή τη στιγμή, γιατί επέστρεψα στα γκολ».

Για τα όσα του έλεγαν από τον πάγκο μετά το πρώτο γκολ: «Πρέπει να το πιστεύεις, αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πάντα πρέπει να ελπίζεις, αυτό κάναμε, προσπαθήσαμε, ήρθε το δεύτερο γκολ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του μετά το χαμένο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν όλοι εναντίον μου, ξέρω την ποιότητά μου, τον εαυτό μου, όλοι μπορούν να χάσουν ένα πέναλτι. Αυτό που με πείραξε είναι πως μετά το χαμένο πέναλτι βρέθηκα εκτός ομάδας, εκεί προβληματίστηκα. Το να χάσεις ένα πέναλτι είναι φυσιολογικό. Μετά δεν έπαιξα κόντρα στην ΑΕΚ, δεν έχει σημασία. Δεν μπορώ να παίζω σε κάθε ματς, αλλά αυτό που ένιωσα είναι πως όλοι ήταν ξαφνικά εναντίον μου, ενώ έπρεπε να γίνει το αντίθετο. Ειδικά όσοι είναι γύρω μου και μέσα στην ομάδα. Ήταν μία νέα εμπειρία για μένα και προχωράω. Δουλεύω πιο σκληρά καθημερινά και συνεχίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ