Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Με 3.100 εκθέτες η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Στοιχείων, Συστημάτων και Εφαρμογών electronica στο Μόναχο

Με τη συμμετοχή 3.100 εκθετών από 50 χώρες πραγματοποιήθηκε φέτος, στο Μόναχο, η 27η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Στοιχείων, Συστημάτων και Εφαρμογών electronica, η οποία έκλεισε τις πύλες της στις 16 Νοεμβρίου και, πλέον, προετοιμάζεται για την επόμενη διοργάνωση, που θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 13 Νοεμβρίου του 2020.
Την electronica, που αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση στον τομέα της βιομηχανίας ηλεκτρονικών στοιχείων και ενσωματωμένων συστημάτων και διοργανώνεται ανά διετία από το 1964, επισκέφθηκαν φέτος περισσότεροι από 80.000 επαγγελματίες από 80 χώρες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συνέδρια, πλήθος σεμιναρίων και workshops, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ενδιαφερομένων. Highlight της έκθεσης αποτέλεσε το συνέδριο electronica Embedded Platforms Conference (eEPC), το οποίο λειτούργησε ως μια πλατφόρμα επικοινωνίας για προμηθευτές εξαρτημάτων, εργαλείων και software. Αξίζει να σημειωθεί και η επιτυχημένη πρεμιέρα του electronica Medical Electronic Conference (eMEC), μέσα στο οποίο η ιατρική «συνάντησε» την τεχνολογία και συζητήθηκε για πρώτη φορά το μέλλον του ιατρικού κλάδου, που αποτέλεσε και την «επικεφαλίδα» του συνεδρίου.

Βασικά θέματα της έκθεσης ήταν τα electronica embedded, electronica wireless, electronica automotive, smart energy solutions και micro-nano-systems.

Σημειώνεται ότι, η electronica ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης, δεδομένου ότι αναπτύσσεται μέσω της electronica India & productronica India (25. – 27.09.2019), που διοργανώνεται στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, της electrοnic Asia (13. – 16.10.2019), που θα λάβει χώρα στο Χονγκ Κονγκ και της electronica China & productronica China στη Σαγκάη (20. – 22.03.2019), που θα πραγματοποιηθεί στο Shanghai New International Expo Centre (SNIEC). Ιστοσελίδες: www.electronica-china.com, www.electronica-india.com και www.electronic-asia.com.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και τη συμμετοχή της στην επόμενη έκθεση, να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr ή την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.electronica.de.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ