Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Σε ακόμη μια αλλαγή στο πρόγραμμά του προχωρά ο ΣΚΑΪ. Στο κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζεται η αλλαγή ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού για να υπάρχει ενίσχυση στα νούμερά του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του σταθμού με την Σία Κοσιώνη θα ξεκινάει 25 λεπτά νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα θα μετακινηθεί στις 19:20 αντί για τις 19:45 που μεταδίδεται σήμερα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα η συγκεκριμένη αλλαγή θα ισχύσει από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.
Σημειώνεται ότι αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε και η αλλαγή στο lead in του δελτίου. Η σειρά «Όσο έχω εσένα» μετακινήθηκε το μεσημέρι στη θέση του «My Style Rocks». Ο διαγωνισμός μόδας του καναλιού ξεκινάει μια ώρα αργότερα και δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές αποφασίστηκαν προκειμένου να ενισχυθεί το κεντρικό δελτίο έναντι του ανταγωνισμού. Το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ πιέζεται αρκετά ιδιαίτερα από εκείνο του ΑΝΤ1 που καταγράφει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες για αποχώρηση της Σίας Κοσιώνης από την παρουσίαση του δελτίου λόγω δυσαρέσκειας. Το θέμα είχε διαψευστεί ότι το κανάλι του Φαλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ