Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Χάρης Αηδονόπουλος: Η υποψηφιότητα Μπουτάρη δεν έχει καθόλου “πλάκα” για τους Θεσσαλονικείς κε Τσίπρα

Σε χθεσινη συζητηση με δημοσιογραφους ο κ.Τσιπρας υποστηριξε οτι εαν ο απερχομενος Δημαρχος κος Μπουταρης αποφασισει τελικα να ειναι παλι υποψηφιος “θα κανει πλακα απεναντι σε οσους εχουν ηδη ανακοινωσει υποψηφιοτητα”.

    Θελω να πληροφορησω τον Πρωθυπουργο οτι οι μεχρι τωρα θητειες καποιων αιρετων δεν ειχαν καθολου πλακα για τους Θεσσαλονικεις.Πλακα εχει ο κ.Τσιπρας με την αγνοια του για τα πεπραγμενα τη Δημοτικης Αρχης,τα βρωμικα πεζοδρομια,το κυκλοφορικο χαος,τις παγωμενες αλατιερες,την απουσια εργων υποδομης,τις επιλεκτικες αναπλασεις,τα αλληλομαχαιρωματα στην Δημοτικη παραταξη του κου  Μπουταρη και αλλα πολλα.
   Προφανως οι επιτοπιοι πρωην και νυν εισηγητες και πληροφοριοδοτες του,η δεν εχουν ιδεα η δεν τον ενημερωνουν για την αληθεια μιας πολης που διοικειται απο ατομα που απαξιωνουν συμπολιτες και εργαζομενους αμφισβητωντας δεικτες νοημοσυνης και καταγωγης.
   Η δικη μας παραταξη,”συνεργεια#πρωτα η πολη μας”κατεβαινει χωρις κομματικα προσωπεια με στοχο να δωσει στους Θεσσαλονικεις πισω τα πραγματικα χαμογελα αντι για τα μειδιαματα και τους ατεισμους που προκαλει η αλαζονεια και η υπεροψια του κου Μπουταρη και των συν αυτω.


Χαρης Αηδονοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ