Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο νέος ρόλος του Τζιόλη

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ έδειξε κάποια σημάδια κούρασης. Για αυτά μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης αλλά και κάποιοι παίκτες. Έτσι λοιπόν ενόψει της δύσκολης συνέχειας με σερί δύο αγώνες την εβδομάδα ο προπονητής του Δικεφάλου θα κάνει «rotation». Αυτό απαιτεί και κάποιους παίκτες να μην παίξουν στις φυσικές τους θέσεις.

Ένα παράδειγμα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης που είναι πολύ πιθανόν απέναντι στον Απόλλωνα να παίξει ως κεντρικός αμυντικός. Λογικό άλλωστε, καθώς στην συγκεκριμένη θέση, υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει εκεί αλλά είναι τραυματισμένοι: Τζαβέλλας-Μαντούρο αλλά και άλλοι που θέλουν ξεκούραση. Βίτορ, Κατσικάς, Σκόνδρας. Πάντως ο Αναστασιάδης έχει ως επιλογή και τον νεαρό Βασαΐτη.

Το σίγουρο είναι πως στο Καυτανζόγλειο θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα διότι στην αποστολή θα βρίσκονται και άλλοι παίκτες της Κ20 που περιμένουν την «πρώτη» τους συμμετοχή με την μεγάλη ομάδα: Πατράλης, Τουμανίδης, Τσολακίδης, Κάκκο συμμετείχαν στην αποψινή προπόνηση και δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να πραγματοποιήσουν ένα παιδικό τους όνειρο, να παίξουν δηλαδή επίσημο αγώνα με την επαγγελματική ομάδα του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ