Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «η διατροφική αξία του κρέατος στην παιδική ηλικία» που θα πραγματοποιηθεί στην ΑΙΘΟΥΣΑ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 και θα γίνει το Σάββατο 13/9 και ώρα 19.00.
Εισηγητές θα είναι ο κ.κ Διονύσης Χανιωτάκης, Καθηγητής Παιδιατρικής και Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου, ο κ.κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης , Καθηγητής Κτηνιατρικής και διευθυντής του Τομέα Υγιεινής και Τεχνολογίας-Ζωϊκής Προέλευσης του ΑΠΘ , όπως και της διακεκριμένης διατροφολόγου κ.κ. Κατερίνας Μιχαλάκα.
Παράλληλα, θα γίνει την Κυριακή 14/9, 11.00-14.00 , εκδήλωση με την ονομασία «ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑ», όπου θα γίνει επίδειξη τεχνικών και μεθόδων για την χρήση του κρέατος στο προαύλιο του Περιπτέρου 8.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Εισηγητές θα είναι ο κ.κ Διονύσης Χανιωτάκης, Καθηγητής Παιδιατρικής και Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου, ο κ.κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης , Καθηγητής Κτηνιατρικής και διευθυντής του Τομέα Υγιεινής και Τεχνολογίας-Ζωϊκής Προέλευσης του ΑΠΘ , όπως και της διακεκριμένης διατροφολόγου κ.κ. Κατερίνας Μιχαλάκα.
Παράλληλα, θα γίνει την Κυριακή 14/9, 11.00-14.00 , εκδήλωση με την ονομασία «ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑ», όπου θα γίνει επίδειξη τεχνικών και μεθόδων για την χρήση του κρέατος στο προαύλιο του Περιπτέρου 8.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ