Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Aston Martin Vanquish Carbon Edition (φωτογραφίες και video)

Το «ντύσιμο» της Vanquish στα carbon ανακοίνωσε η Aston Μartin μερικούς μήνες μετά την αντίστοιχη έκδοση της DB9. Για την Aston Martin Vanquish θα δημιουργηθούν δύο διαφορετικές εκδόσεις η Carbon Black και η Carbon White με μοναδική διαφορά ανάμεσά τους το χρώμα, όπως είναι εύκολα αντιληπτό.

Όσον αφορά τα μηχανολογικά δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την Vanquish παραγωγής, έτσι η κινητήριος δύναμη θα είναι ο 6.0lt V12 που αποδίδει 568ps. Πάντως οι δύο αυτές ειδικές εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες και στο coupe αμάξωμα αλλά και στο ανοιχτό volante, θα φέρουν το νέο κιβώτιο τηςAston Martin που μπαίνει από φέτος στην Vanqusih. Πρόκειται για το οκτώ σχέσεων Touchtronic IIIπου βελτιώνει τις επιδόσεις και εξασφαλίζει χαμηλότερους ρύπους.

Κατά τα άλλα η εμφάνιση είναι αυτή που έχει υποστεί τις περισσότερες αλλαγές με το κύριο υλικό να είναι ασφαλώς τα ανθρακονήματα. Νέες ζάντες δέκα ακτίνων, τονισμός στις λεπτομέρειες όπως το περίγραμμα των παραθύρων με χρωμιωμένες επιφάνειες ή ανθρακονημάτινες πινελιές και αντίστοιχες λεπτομέρειες και στο εσωτερικό.













Κοινοποίηση από το πολύ καλό highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ