Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ... ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΦΟΝΤΥΛΙ! Ο ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ 6-1, ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE!!!

Ένας ξαφνικός τυφώνας χτύπησε την αξιοθρήνητη Ντιναμό Μινσκ, αφού ο ΠΑΟΚ μπήκε σαν... στρόβιλος στον αγωνιστικό χώρο και παρέσυρε τους παίκτες της Λευκορώσικης ομάδας. Μέχρι το 16΄ ο Δικέφαλος είχε πετύχει 3 γκολ και στο 28΄ τα είχε κάνει 4, ενώ παράλληλα έχασε τρεις ακόμη ευκαιριάρες να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Και ενώ ο Κλάους έκανε χατ-τρικ σε 16΄ (11΄, 16΄, 27΄- δεύτερη καλύτερη επίδοση τριών τερμάτων στην ιστορία του Europa League και κυπέλλου UEFA, αλλά και πρώτο στην ιστορία του ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς) ο Αναστασιάδης πέρασε μέσα, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, για το επίσημο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, βγάζοντας τον Μακ, δοκιμάζοντας παράλληλα και ένα τέτοιο επιθετικό σχήμα. 
Ο Παπαδόπουλος αμέσως (50΄) "ευχαρίστησε" τον προπονητή του πετυχαίνοντας με το "καλημέρα" το πέμπτο γκολ του Δικεφάλου και αμέσως η ομάδα... άάάραξεεε! 
Παρόλο που η Ντιναμό έπαιζε από το 64΄ με παίκτη λιγότερο, η χαλαρότητα του ΠΑΟΚ της επέτρεψε να μειώσει σε 5-1. 
Οι παίκτες του Αναστασιάδη, όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού αυτή ειπώθηκε από τον Τσανδάρη, ο οποίος στο 90΄ έγραψε το τελικό 6-1. 
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε απόλυτο επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν δυσκολεύτηκε να ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο στους ομίλους του Europa League! 

Bomnardinho

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ