Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

110 χρόνια προσφοράς και αλληλεγγυης των Προσκόπων της θεσσαλονίκης


Από το 1914, παιδιά κάθε ηλικίας και ενήλικες εθελοντές παίζουν το προσκοπικό παιχνίδι σε πάνω από 35 περιοχές της Θεσσαλονίκης, με μοναδικό σκοπό “να αφήσουν τον κόσμο λίγο καλύτερο από όπως τον βρήκαν”.

Με αφορμή τον εορτασμό των 110 χρόνων Προσκόπων Θεσσαλονίκης, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης θα γεμίσει με χρώμα, χαμόγελα , περιπέτεια και ατελείωτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

12 πρωτότυπα εργαστήρια θα περιμένουν

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Από τις 11:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα στην νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, κοντά στο άγαλμα του Κ. Καραμανλή, 12 περίπτερα - εργαστήρια θα σας περιμένουν με παιχνίδια και εργαστήρια για παιδιά κάθε ηλικίας.

Joti- Jota- Παγκόσμια συνάντηση Προσκόπων στα ερτζιανά και στο ιντερνετ.
 Στον χώρο των περιπτέρων θα πραγματοποιείται και το Jamboree on the air, η παγκόσμια συνάντηση Προσκόπων μέσω ασυρμάτων και ιντερνετ που συμπίτει στις ιδιες ημερομηνίες.

Ποδόσφαιρο αλλιώς ή… όπως πρέπει γιατί ο αθλητισμός ενώνει...
Στο πλαίσιο των εορτασμών, οι Πρόσκοποι Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο παιχνίδι, το «Ποδόσφαιρο αλλιώς ή… όπως πρέπει», μια δράση κοινωνικό χαρακτήρα και σκοπό να εμφυσήσει στα παιδιά δύο προβλήματα της κοινωνίας, όπως την οπαδική βία και την ενσυναίσθηση για τους συνανθρώπους μας με μειωμένη όραση. 
Ήχος, φως, συναίσθημα 

Στις 19:00 το απόγευμα μια μαγική και χαρούμενη βραδιά περιμένει τους επισκέπτες μας
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας θα ολοκληρωθεί με μια δράση γεμάτη με φως, ήχο, χρώματα και συναισθήματα.
 Οι Πρόσκοποι Θεσσαλονίκης θα μεταφέρουν στην σκηνή με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ιστορία των 110 χρόνων, κλείνοντας με μουσική.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι τα περίπτερα των Προσκόπων Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτά για τους μικρούς και τους μεγάλους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ