Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Σαμ Μπρουνέλ: Το μπασκετικό αστέρι του NCAA που κερδίζει τις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ (φωτογραφίες, βίντεο)


Το όνομά της είναι Σαμ Μπρουνέλ και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει σε λίγο καιρό σύνθημα στα χείλη των οπαδών του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Η 23χρονη Αμερικανίδα πέρασε τον Ατλαντικό, έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να παίξει μπάσκετ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ήδη έχει κάνει θραύση με τις επιδόσεις στα φιλικά παιχνίδια αλλά και τις εμφανίσεις στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.




sam_brunelle_
sam_brunelle_2_
sam_brunelle_3
H Σαμάνθα ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ μόλις στα 3 της και έφτασε να είναι μέλος των εθνικών ομάδων Κ16,Κ17 και Κ18 των ΗΠΑ. Είναι πάουερ φόργουορντ ύψους 1.87μ και από μικρή της άρεσε να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα καλάθια.

Η μητέρα της, Κέιτ, είναι προπονήτρια μπάσκετ και την έχει επηρεάσει πολύ στο παιχνίδι της ενώ ο πατέρας της, Ροντ, είναι παλιός παίκτης του μπέιζμπολ. Η Σαμ που δεν έχει αδέλφια συνδύασε το μπάσκετ και τις σπουδές επιλέγοντας να ασχοληθεί με το κομμάτι της διοίκησης επιχειρήσεων.

sam_brunelle_4
sam_brunelle_5
Σπούδασε και διέπρεψε στα φημισμένα πανεπιστήμια της Βιρτζίνια και του Νοτρ Νταμ και είχε τρομερά νούμερα στο NCAA. Με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ (Κ17) έχει διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ στο 3Χ3 έχει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας.


Στο NCAA είχε τέσσερις φοβερές σεζόν και προκάλεσε αίσθηση η απόφασή της να έρθει για να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα. «Είμαι ενθουσιασμένη που έρχομαι στην Ελλάδα, και θα αγωνιστώ σ' έναν κορυφαίο Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Κάτι που με κάνει ακόμα πιο ενθουσιασμένη είναι ότι θα αγωνιστώ για τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Τα λέμε σύντομα, πάμε ΠΑΟΚ!» είχε πει όταν υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ.






Η 23χρονη μπασκετμπολίστρια που έχει κερδίσει μπόλικα βραβεία στο κολέγιο και για την οποία είχε γράψει τα καλύτερα το ESPN, έχει παίξει τα πρώτα της φιλικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και δείχνει πως θα γίνει η ηγέτης της.


Καλά τα καλάθια και τα ριμπάουντ αλλά η νεαρή Αμερικανίδα έχει ξετρελαθεί και με την πόλη της Θεσσαλονίκης. Κάνει παρέα με τα άλλα κορίτσια της ομάδας και δεν χορταίνει τις βόλτες στην παραλία της Θεσσαλονίκης αλλά και στο κέντρο.

Έχει δοκιμάσει ήδη τρίγωνα πανοράματος και τα άλλα παραδοσιακά γλυκά της χώρας μας αλλά επισκέπτεται εστιατόρια της πόλης για να γευτεί διάφορες κοπές κρεάτων. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει φάει και τη διάσημη μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης.
sam_brunelle_bougatses
sam_brunelle_meat_
Η Μπρουνέλ έχει επίσης ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι και είναι τόσο «τρελαμένη» μαζί του, έτσι ώστε να του ανοίξει και λογαριασμό στο Instagram.




Η όμορφη Αμερικανίδα δείχνει πως ήρθε για να μείνει στη Θεσσαλονίκη και ήδη «καίει» καρδιές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ