Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο», αναφέρουν στο Twitter


Τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα κατά τη διάρκεια των χθεσινών βομβαρδισμών στη Βηρυτό, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός το πρωί του Σαββάτου.

Με μια λιτή, αρχική, ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Twitter, οι IDF ανέφεραν πως «ο Χασάν Νασράλα δεν θα μπορεί πλέον να τρομοκρατεί τον κόσμο».
Σε νεόρτερη ενημέρωσή του, ο ισραηλινός στρατός έκανε επίσης γνωστό πως από το σφυροκόπημα στο υπόγειο αρχηγείο της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν, επίσης, ο Αλί Κάρτσι, ο διοικητής του νότιου μετώπου στη Χεζμπολάχ, και άλλους διοικητές της λιβανέζικης οργάνωσης.

Με τις ανακοινώσεις αυτές, επιβαβειώθηκαν οι εκτιμήσεις που ξεκίνησαν από χθες το βράδυ στο Ισραήλ πως ο γενικός γραμματέας και φυσικός ηγέτης της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε από την επίθεση στα κεντρικά της οργάνωσης στη Νταχά της Βηρυτού.

Ο εκπρόσωπος των IDF, Ντάνιελ Χαγκάρι δήλωσε ότι το αρχηγείο της Χεζμπολάχ που δέχθηκε την επίθεση βρίσκεται κάτω από κτίρια κατοικιών και ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις οδηγίες της διοίκησης εσωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ