Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κακοποιούσε γυναίκες ακόμα και στη Φούλαμ – Τουλάχιστον 60 καταγγελίες σε βάρος του


Τουλάχιστον 60 γυναίκες έχουν καταγγείλει για κακοποίησε τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η δράση του δεν περιορίζονταν μόνο στα Harrods, αλλά επεκτείνονταν και σε άλλες επιχειρήσεις του, όπως η ποδοσφαιρική ομάδα Φούλαμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του SkyNews, οι καταγγελίες θα μπορούσαν να αγγίξουν και τις 200, με γυναίκες από όλο τον κόσμο. Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τα φερόμενα θύματα σε κοινή δήλωση που εξέδωσα, ανέφεραν ότι «η ανταπόκριση είναι τεράστια… Έχουν προκύψει αξιόπιστα στοιχεία για την κακοποίηση που ασκούσε».

«Δυστυχώς, αυτό αποδείχθηκε αληθινό. Έχουμε τώρα στην κατοχή μας αξιόπιστα στοιχεία για κακοποίηση σε άλλες ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις του Αλ Φαγέντ, συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Φούλαμ», πρόσθεσαν στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι όλα ξεκίνησαν μετά από ντοκιμαντέρ του BBC, όπου πέντε γυναίκες ανέφεραν πως είχαν κακοποιηθεί από τον δισεκατομμυριούχο. Στο ντοκιμαντέρ «Al-Fayed: Predator at Harrods» συγκεντρώθηκαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας του Aλ Φαγιέντ, το Harrods όχι μόνο απέτυχε να παρέμβει για τις καταγγελίες, αλλά συνέβαλε και στη συγκάλυψη των υποθέσεων.
«Έκανα προφανές ότι δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Δεν έδωσα συγκατάθεση. Ήθελα απλώς να τελειώσει», λέει μια από τις γυναίκες, η οποία λέει ότι ο Αλ Φαγιέντ τη βίασε στο διαμέρισμά του στο Park Lane.

Μια άλλη γυναίκα λέει ότι ήταν έφηβη βιάστηκε στη διεύθυνση Mayfair.

«Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ ήταν ένα τέρας, ένα σεξουαλικό αρπακτικό χωρίς καμία απολύτως ηθική πυξίδα», λέει, προσθέτοντας ότι όλο το προσωπικό των Harrods ήταν τα «παιχνίδια» του.

«Ήμασταν όλοι τόσο φοβισμένοι. Καλλιεργούσε τον φόβο. Αν έλεγε «πήδα» οι υπάλληλοι θα ρωτούσαν «πόσο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ