Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Νέοι μπελάδες για τον Λέμαν: Πρόστιμο 135.000 ευρώ επειδή κατέστρεψε με αλυσοπρίονο το γκαράζ του γείτονα


Λίγα 24ωρα μετά την κατάσχεση του διπλώματος και της άδειας οδήγησης επειδή πήρε το αυτοκίνητο… μεθυσμένος κατά τη διάρκεια του Oktoberfest, ο Γενς Λέμαν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 135.000 ευρώ για τη ζημιά που είχε κάνει με αλυσοπρίονο στο γκαράζ του γείτονά του πριν δύο χρόνια.

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν ο παλαίμαχος Γερμανός τερματοφύλακας της Άρσεναλ και της εθνικής ομάδας της χώρας του, είχε πάρει το αλυσοπρίονο και είχε καταστρέψει το γκαράζ του γείτονά του, στην πανέμορφη λίμνη Στάρνμπεργκ, επειδή είχε νεύρα μαζί του. Ο λόγος; Οι εργασίες που γίνονταν στο σπίτι του γείτονα είχαν ως συνέπεια να του εμποδίζουν τη θέα προς τη λίμνη.

Μια μέρα, επομένως, δεν άντεξε, πήρε το αλυσοπρίονο και… ξέσπασε. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να πληρώσει, αφού η έφεση που είχε κάνει μετά το πρόστιμο 420.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί, δεν είχε 100% επιτυχία. Ναι μεν το πρόστιμο μειώθηκε, δεν εξαλείφθηκε, όμως, όπως θα ήθελε ο Λέμαν.

Συγκεκριμένα, από τις 420.000 ευρώ έπεσε στις 135.000 και ο παλαίμαχος Γερμανός τερματοφύλακας θα πρέπει, πλέον, να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ