Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ρωτάει στους δρόμους εκατομμυριούχους πώς έγιναν πλούσιοι: Όλοι δίνουν την ίδια απάντηση


Οι γνώσεις που μοιράστηκαν αυτοί οι εκατομμυριούχοι αποκαλύπτουν μια κοινή συνισταμένη: μια αμείλικτη εργασιακή ηθική, ακλόνητη πίστη στις προσπάθειές τους και λίγη τόλμη.

Πολλοί εκατομμυριούχοι από όλες τις ΗΠΑ έχουν δώσει πολύ παρόμοιες συμβουλές όσον αφορά την απόκτηση χρημάτων. Οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αισθάνονται την οικονομική στενότητα αυτή τη στιγμή. Ενώ κάποιοι επιλέγουν να βρουν τους βέλτιστους τρόπους για να μειώσουν, άλλοι προτιμούν να ακολουθήσουν τον αντίθετο δρόμο και να βρουν λαμπρούς τρόπους για να φέρουν περισσότερα μετρητά.

Ο James Dumoulin, ο οποίος διευθύνει το κανάλι School of Hard Knocks στο YouTube, μιλάει τακτικά με εκατομμυριούχους και τους κάνει μια σειρά από ερωτήσεις για να μάθει τι λόγια σοφίας μπορούν να προσφέρουν.

Τα αποσπάσματά του έχουν αρχίσει να διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μια ανάρτηση να τονίζει ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που λένε πολλοί από αυτούς όταν πρόκειται για το μέσο άνθρωπο που χτίζει τον εαυτό του για να γίνει πλούσιος. Τώρα, ενώ το να πάρετε μια χείρα βοηθείας από την οικογένεια ή τους φίλους σας για να ξεκινήσετε με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες είναι σίγουρα ένας τρόπος για να το κάνετε, πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάει ο Dumoulin ισχυρίζονται ότι ήταν αυτοδημιούργητοι ή τουλάχιστον απένταροι πριν επιτύχουν την επιτυχία.

Με πολλούς να λένε ότι έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις στον τομέα της υγείας, της τεχνολογίας, του μάρκετινγκ ή των ακινήτων, προκύπτει ένα κοινό θέμα. Ο εκατομμυριούχος Dion Coopwood με έδρα την Ατλάντα, ο οποίος ξεκίνησε μια εταιρεία λογισμικού και έγινε εκατομμυριούχος σε ηλικία 37 ετών, δήλωσε «Πρέπει σχεδόν να είσαι λίγο τρελός, φίλε, πρέπει να έχεις τρελή πίστη. Το μόνο πράγμα που δουλεύει είναι η δουλειά και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να είναι αρκετά πιστοί ώστε να βάλουν τόση δουλειά που χρειάζεται για να πετύχουν, οπότε παραιτούνται πριν η δουλειά καταλήξει να δουλεύει πραγματικά γι' αυτούς».

Ένας άλλος εκατομμυριούχος, ο οποίος εργάζεται στην ανάπτυξη εμπορικών ακινήτων εδώ και 25 χρόνια και λέει ότι το μεγαλύτερο ποσό που έχει βγάλει μέσα σε ένα χρόνο είναι 200 εκατομμύρια δολάρια, επανέλαβε παρόμοια συναισθήματα. Αν και παραδέχθηκε ότι μεγάλο μέρος της οικονομικής επιτυχίας στις επιχειρήσεις «έχει να κάνει με τον συγχρονισμό» και «πολλοί άνθρωποι είναι τυχεροί», είπε ότι τελικά η σωστή στάση ζωής είναι το κλειδί.

Οι γνώσεις που μοιράστηκαν αυτοί οι εκατομμυριούχοι αποκαλύπτουν μια κοινή συνισταμένη: μια αμείλικτη εργασιακή ηθική, ακλόνητη πίστη στις προσπάθειές τους και λίγη τόλμη. Αυτά τα στοιχεία φαίνεται να είναι ζωτικής σημασίας για τη μετατροπή των φιλοδοξιών σε απτή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ