Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Μια viral δεξαμενή δείχνει πόσο πετρέλαιο παράγει το Κουβέιτ κάθε δευτερόλεπτο και αφήνει τους ανθρώπους άφωνους


Ένα viral βίντεο έδειξε πόσο πετρέλαιο παράγει το Κουβέιτ κάθε δευτερόλεπτο και ο κόσμος δεν πιστεύει στα μάτια του.

Ως αποτέλεσμα του πολέμου που λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία, μεγάλο μέρος του κόσμου συνειδητοποίησε πόσο πολύ εξαρτόμαστε από τη Ρωσία όσον αφορά το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος το 2022, οι τιμές των καυσίμων αυξήθηκαν ραγδαία σε όλο τον κόσμο.

Αυτές οι αυξήσεις έγιναν κατευθείαν αντιληπτές σ στον καταναλωτή, με αρκετούς ανθρώπους να παρατηρούν τις σημαντικές αυξήσεις στους λογαριασμούς τους.

Συνεπώς, πολλοί αναρωτιούνται αν υπάρχουν άλλοι προμηθευτές. Λοιπόν, ένας άλλος προμηθευτής που χρησιμοποιούν πολλές χώρες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο είναι το κράτος του Κουβέιτ στη Μέση Ανατολή. Η χώρα παράγει το επιβλητικό ποσό των 3,15 εκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου την ημέρα, καθιστώντας το Κουβέιτ τον δέκατο μεγαλύτερο παραγωγό πετρελαίου στον κόσμο.

Το Κουβέιτ κατέχει το 7% των παγκόσμιων αποθεμάτων πετρελαίου, γεγονός που του επιτρέπει να επιτυγχάνει την εντυπωσιακή ποσότητα βαρελιών σε καθημερινή βάση.

Πρόσφατα, ένα viral βίντεο δείχνει πώς μοιάζει στην πραγματικότητα αυτή η τεράστια ποσότητα πετρελαίου που παράγεται. Στο συγκεκριμένο βίντεο που κάνει το γύρο του TikTok, μια εγκατάσταση απεικονίζει ακριβώς πόσο πετρέλαιο παράγει το Κουβέιτ κάθε δευτερόλεπτο.

Σχεδόν ακαριαία, το δοχείο γεμίζει ολόκληρο, κάνοντας κατανοητό σε όλους πόσο πετρέλαιο παράγεται από τη χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Θα έλεγα φοβερό, αλλά το πετρέλαιο είναι κακό», σχολίασε ένα άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ