Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Survivor: Σε δύσκολη κατάσταση ο Τζέιμς στο αποψινό επεισόδιο - Τι του ανακοίνωσε η παραγωγή


Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor προβλήθηκε και είναι επικεντρωμένο στον Τζέιμς Καφετζή. Η παραγωγή μεταφέρει κάποια νέα στον παίκτη της μπλε ομάδας, που θα του φέρουν ιδιαίτερη φόρτιση και αναστάτωση.

Χωρίς να αποκαλύπτεται τι ακριβώς έχει συμβεί, ο παίκτης εμφανίζεται να λέει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «Με το που εν ημερώθηκα ένιωσα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου, δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που άκουγα. Δεν το καταλάβαινα και ένιωσα πολύ στα χαμένα».

Ο Τζέιμς Καφετζής συνέχισε, λέγοντας: «Δεν ξέρω είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος, πολύ συναισθηματικά μπερδεμένος είμαι ακόμη σε σοκ. Δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω και να πω».

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει και στους υπόλοιπους τι συμβαίνει, με τον Τζέιμς Καφετζή να είναι παρών. «Γνωρίζαμε από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκες στο Survivor, ότι ήταν η μεγάλη σου ανησυχία» είπε ο παρουσιαστής στον παίκτη, ο οποίος καθόταν στη θέση του αρκετά στενοχωρημένος και προβληματισμένος.

Ο Αλέξης Παππάς πήρε τον λόγο και είπε στον Τζέιμς Καφετζή: «Χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι θέλεις, ψυχολογική υποστήριξη, όλοι είμαστε δίπλα σου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ