Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ποδοσφαιρικό show! Ο ΠΑΟΚ με ανατροπή 3-2 την ΑΕΚ σε συγκλονιστικό ματς!


Απίστευτο παιχνίδι στην Τούμπα σε ένα ντέρμπι που συγκλόνισε όσους το παρακολούθησαν τόσο από τις κερκίδες όσο από την τηλεόραση!

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League και έβαλε "φωτιά" στο πρωτάθλημα.

Ο  Σάστρε με γυριστό βολέ εκτός περιοχής στο 90+1' έδωσε το τρίποντο στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είχε προηγηθεί στο 3' με τον Κωνσταντέλια, με τους Πινέδα (9') και Βίντα (75') να κάνουν την ανατροπή για την Ένωση. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κωνσταντέλια στο 81' και στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο.

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία)

Κίτρινες: Τόμας, Ότο, Κωνσταντέλιας - Ρότα, Αραούχο, Τσούμπερ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (46' Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (77' Οζντόεφ), Α. Ζίβκοβιτς (77' Ντεσπόντοφ), Τάισον (90'+3' Βιεϊρίνια), Κωνσταντέλιας, Τόμας (70' Σαμάτα).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (78' Λιβάι), Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Αραούχο (66' Γκατσίνοβιτς), Ελίασον (65' Άμραμπατ), Πόνσε (78' Τσούμπερ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ