Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Leah Halton, η influencer που ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ στο TikTok


Ένα μοντέλο από την Αυστραλία ετοιμάζεται να σπάσει τα ρεκόρ των likes στο TikTok. Η 23χρονη Λέα Χάλτον έχει πάνω από 7,5 εκατομμύρια ακολούθους και 185,9 εκατομμύρια likes στην πλατφόρμα.

Με ένα μικρό κλιπ 12 δευτερολέπτων έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και φαίνεται πως θα γίνει το πιο αρεστό βίντεο στο TikTok. Το μοντέλο τραγουδάει στο αυτοκίνητο της το κομμάτι Praise Jah in the Moonlight από τον YG Marley και η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει 642,7 εκατομμύρια προβολές, 44,8 εκατομμύρια likes, 1,5 εκατομμύρια σχόλια και 4 εκατομμύρια αποθηκεύσεις μέχρι το πρωί της Δευτέρας.
Πολλά από τα σχόλια είναι από άτομα που γράφουν πόσο αγάπησαν το βίντεο.

Το βίντεο με τα περισσότερα likes μέχρι τώρα στο TikTok ανήκει στη Μπέλα Πορτς που τραγουδάει το M to the B από τη Millie B με 65,7 εκατομμύρια μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε το 2020.

Έτσι με αυτόν τον ρυθμό, το βίντεο της Χάλτον αναμένεται να το ξεπεράσει και να ανέβει πρώτο στην προτίμησή του κοινού.

Το PopBuzz μοιράστηκε μια λίστα με τα δέκα πιο δημοφιλή βίντεο στο TikTok, με τελευταία ενημέρωση στις 26 Φεβρουαρίου 2024, και ενώ πολλά από αυτά εξακολουθούν να κρατούν τις θέσεις τους, το βίντεο της Χάλτον πλησιάζει πολύ γρήγορα στην κορυφή.

Το βίντεο της Πορτς βρέθηκε πρώτο στη λίστα, ενώ οι πέντε πρώτες θέσεις περιλάμβαναν επίσης: το βίντεο Sugar Crush του Νικ Λουσιάνι (52,8 εκατομμύρια likes, αναρτήθηκε το 2021), το κλιπ του Jamie32bish χορεύοντας στο Say It Right της Nelly Furtado (52,7 εκατομμύρια προβολές, αναρτήθηκε το 2022), το έργο τέχνης του Φράνεκ Μπιέλακ (51,6 εκατομμύρια likes, αναρτήθηκε το 2020) και το χορευτικό βίντεο του Totouchanemu με το STAY του The Kid Laroi και του Τζάστιν Μπίμπερ (45,2 εκατομμύρια likes, ανέβηκε το 2021).

Προς το παρόν, το βίντεο της Χάλτον έχει ξεπεράσει το βίντεο που αναφέρει το PopBuzz ως το έκτο πιο δημοφιλή βίντεο στο TikTok.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ