Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Βρετανίδα Influencer κερδίζει χιλιάδες ευρώ από το hate watching: Σήμερα βγάζει περισσότερα και από τον πρωθυπουργό


Μία influencer που λατρεύει να εξοργίζει τους χρήστες του TikTok καταφέρνει να βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες κάθε χρόνο.

Η TikToker Γουίτνι Άινσκοου από το Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας, ισχυρίζεται στη Sun ότι τα έσοδα από τις διαφημίσεις και τις προβολές στα βίντεό της άλλαξαν τη ζωή της, αφού πλέον το μέσο ετήσιο εισόδημά της είναι περίπου 200.000 λίρες, μεγαλύτερο δηλαδή από τον πρωθυπουργικό μισθό του Ρίσι Σούνακ που δεν ξεπερνά τις 170.000.

H Γουίτνι, από πολύ νωρίς στην online σταδιοδρομία της, πλάσαρε τον εαυτό της ως «επαγγελματία» μητέρα, δείχνοντας πώς εκμεταλλευόταν κρατικά επιδόματα και την κοινωνική στέγαση για να ξοδεύει αλόγιστα και να «λούζει» τα παιδιά της με ακριβά δώρα.

Έτσι, καλλιέργησε ένα κοινό που ακολουθούσε τη ζωή της για την επικρίνει και να τη βρίζει για τις αμφιλεγόμενες επιλογές της, μία τάση γνωστή ως hate watching. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά αυτού του τύπου το κοινό παραμένει αφοσιωμένο στο «τοτέμ» που λατρεύει να μισεί.

Με τις θεάσεις και τα ποσοστά της να αυξάνονται με ιλιγγιώδη ρυθμό όμως, πλέον δεν χρειάζεται να βασίζεται στη «γενναιοδωρία» της κυβέρνησης, αφού βγάζει περισσότερα και από την «κεφαλή» του κράτους, τον Ρίσι Σούνακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ